Login

Login

Wie zijn we

Vektor Pest Control biedt een snelle en discrete service. Ons team van gespecialiseerde medewerkers staat steeds voor u klaar om u op een zo efficiënt mogelijke manier te helpen. Zowel bedrijven als privépersonen kunnen bij ons terecht. Met de meest geavanceerde technieken en middelen zorgt Vektor Pest Control ervoor dat ongedierte bij u geen kans krijgt.
Onze diensten zijn effectief en grondig en garanderen enkel de beste kwaliteit.

Bedrijven, kmo's en kleine zelfstandigen

 In een onderneming staat hygiëne centraal, of u nu actief bent in de voedingsindustrie, bouw of publieke sector, Vektor Pest Control heeft alle middelen in huis om ongedierte proactief te bestrijden. We hebben door jarenlange ervaring de knowhow over alle soorten ongedierte die een bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijf. Aan de hand van ons online rapporteringsysteem “Ro-TraC” voorkomt u onveilige en onhygiënische situaties en neemt u een voorsprong ten opzichte van uw concurrenten. Ro-TraC houdt de status van alle genomen maartregelen online bij zodat u bij probleemvaststelling binnen de 48u wordt geholpen.

Particulieren

Ongedierte in uw woonomgeving is op zijn minst vervelend te noemen en kunnen een bedreiging voor u, uw familie en huisdieren vormen. Vektor Pest Control biedt een snelle, veilige en klantgerichte service om uw veiligheid opnieuw te garanderen. Door ons uitgebreid dienstenpakket kunnen wij perfect afstemmen op uw vereisten. Professionaliteit en integriteit worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. Uw veiligheid en die van uw dierbaren is bij Vektor Pest Control prioritair.

Contacteer ons

T 32 (0)474 56 17 36
info@vektorpestcontrol.be

Contacteer ons

Waarom Vektor

  • Discrete en efficiĆ«nte werking
  • Uiterst veilige technieken
  • Expertise van specialisten
  • Maatoplossingen